Star Princess replica uit Phantom of the Opera

Princess replica uit Phantom of the Opera

Pongee 10 zijde dégradé / ton-sur-ton in opdracht geschilderd door Ria van Els – Dubelaar in het ZIJDAR Atelier voor de dames van Atelier Phantasma.

Zij hebben vervolgens de stof verwerkt in een fantastische Princess Replica uit Phantom of the Opera.

 

Meer informatie over Atelier Phantasma:

Wij hebben een grote passie voor het ontwerpen en naaien van zelf bedachte of al bestaande kostuumontwerpen; denk daarbij aan kostuums uit musicals, een jurk van keizerin Sisi enzovoorts. Het is bij ons mogelijk om een ieder denkbaar ontwerp of idee aan te dragen of door ons een ontwerp te laten maken, eventueel met accessoires. Een strak model, een pak, of toch liever een grote prinsessenjurk? Een compleet ander thema of een jurk geïnspireerd op een dier of iets persoonlijks? Het kan allemaal.

Alles gaat in overleg, zodat er uiteindelijk een product gecreëerd wordt dat precies naar wens is en ook echt bij de persoon past. Niet zomaar een kledingstuk, maar een creatie die een stukje persoonlijkheid laat zien. Neem vooral een kijkje bij de verschillende kostuums die al gemaakt zijn voor een idee van ons kunnen, maar houd in gedachten dat zo ongeveer alles mogelijk is. Een kostuum van Phantasma; uniek, betaalbaar én met liefde gemaakt.

Het is een droom voor ons om ook voor een groter gezelschap (denk aan theater) te naaien en ook daarvoor zijn wij in te huren.

Anja, Sanne & Paul

www.atelierphantasma.nl