Door-evoluerende collectie

Door-evoluerende collectie

Als modeontwerpster geloof ik in kwaliteit, ambacht en duurzaamheid.

Door de vluchtigheid van de huidige maatschappij, wordt het bijna onmogelijk om dit te behouden. Alles en iedereen wordt gedwongen om mee te veranderen, waardoor je gauw je eigenheid verliest en kwetsbaar wordt voor veel invloeden van buitenaf.

Ook onze kleding is onderhevig aan snelle trends en de laatste mode grillen. Toch proberen we deze kleding tot een onderdeel van onze authenticiteit te vormen.

Als oplossing hiervoor ontwikkel ik een door-evoluerende kledingcollectie. De collectie zal zich gedurende de jaren steeds aanpassen, ontwikkelen en verbeteren met behulp van de mening van mijn klanten. Door voor een langdurige collectie te kiezen, in plaats van elk half jaar een nieuwe collectie te moeten ontwerpen, probeer ik houvast te creëren voor de drager van de kledingstukken.

De collectie zal zich gedurende de jaren constant aanpassen en vormen naar de tijdsgeest, zonder zijn eigenheid te verliezen. Uiteindelijk heb je als klant, een kledingstuk dat met je mee groeit.

Naast de vaste collectie, ontwerp ik ook op aanvraag. Dit kan voor bijzondere gelegenheden zijn of voldoen aan een andere wens. Het kledingstuk is dan uniek en helemaal op maat gemaakt.

 

Website: www.esthervijftigschild.com