Tijdens haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht startte Linda Willemszoon haar eigen Ontwerpstudio. Met als basis handgetekende Illustraties met pen & inkt. Sindsdien is haar werk toegepast in verschillende ontwerp vormen. Voor Mode & interieur in Prints, Patterns en Murals. Voor Music Art. van Album sleeves, posters tot stage design. Van brand Identity, Logo, huisstijl, site. In haar vrije werk om te exposeren en te publiceren.

Een belangrijk element in haar werk is haar ambachtelijk gebruik van materiaal in combinatie met Digital Art. De drager en omgeving waarop het ontwerp wordt uitgevoerd spelen mee in het uiteindelijk resultaat. Ze worden één door de bestaande textuur te veranderen en de gelaagdheid van het ontwerp toe te passen.

Haar sterke kant is het ontwerpen & coördineren van een totaal concept waarin alle details zijn uitgedacht en samen het geheel vormen. Dit in samenwerking met Grafisch vormgevers, Mode ontwerpers, Architecten en Culturele evenementen. Waar alles samenkomt van muziek, kunst, theater, film en Community Art.

http://lindawillemszoon.nl/

ZIJDAR: ZIJDAR Textielverf 2.0 & Textielstiften

http://www.zijdewinkel.nl/verf–verfstoffen/zijdar-textielverf/


http://www.zijdewinkel.nl/zijdeschilderen-benodigheden/textielstiften-aquamarker-verdwijnstiften/