Dankzij de prachtige delicate Crêpe Georgette zijde van Zijdar, zijn nu onze Shylights te zien in het Rijksmuseum Amsterdam

Studio Drift Amsterdam

Portfolio ZIJDAR Natural Silk & Zijdewinkel.nl

Geen dag én geen klant is hetzelfde bij ZIJDAR Natural Silk. Met ons portfolio van honderden zijden stoffen, katoenen, linnen, wollen, zijde-mixen en andere naturals zoals hennep en ramie is er altijd een passende stof voor jouw project of toepassing. Aanvullend hebben wij een enorm assortiment aan shawls en accessoires, zoals viltmateriaal & zijde-schilder benodigdheden. Met een archief aan technieken en voorbeelden inspireren we waar nodig. Wij denken graag met je mee.

Samen met ons scala aan verfstoffen maak je jouw unieke textieldesign. Advies of expertise nodig? Wij hebben het in huis en begeleiden je graag.

Eén van onze succesvolle ambities is het begeleiden en stimuleren van jong talent, zoals studenten van AMFI (www.amfi.nl), KABK (www.kabk.nl), ArtEZ (http://www.artez.nl/), de Rietveldacademie (www.rietveld.nl) en young professionals / start-ups. Veel van deze studenten werken een ochtend, middag of dag in ons ZIJDAR Atelier onder begeleiding van een ZIJDAR Docent en ontdekken een nieuwe wereld van technieken en mogelijkheden welke met plezier en passie worden toegepast in hun (afstudeer)collecties.

Een selectie van een aantal mooie projecten van Zijdar klanten vind je in dit portfolio.