Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Habotai tentoonstelling ‘ Kunst op Zijde’

22 maart, 2014 - 30 maart, 2014

Van 22 t/m 30 maart 2014 richt Habotai weer een tentoonstelling in van het werk van haar leden. De tentoonstelling vindt plaats in het Vleeshuis in Lier. Het thema is “Contrasten” gekozen. Tijdens de tentoonstelling worden er een aantal werken en sjaals van onze leden verloot.

De jaarlijkse tentoonstelling ‘Kunst op Zijde’ van HABOTAI is een belangrijke gebeurtenis op de Belgische culturele agenda. Na 23 jaar is het evenement geëvolueerd van een lokale gebeurtenis naar een internationaal gewaardeerde tentoonstelling in het domein van de zijdeschilderkunst. De werken beperken zich overigens niet tot zijde alleen, ook aanverwante (dierlijke) materialen worden op de meest creatieve manieren eveneens beschilderd en met zijde gecombineerd.

Elke tentoonstelling heeft iets speciaals te bieden, al was het maar door de zeer verscheiden thema’s of door het deelnemersveld: nationale en internationale deelnemers zorgen voor een energieke uitwisseling van ideeën. Op www.habotai.be is meer info te vinden over de vereniging.
Zoals steeds zullen er wandschilderijen, installaties en kledingstukken te zien zijn. De aandacht van de bezoekers zal onmiddellijk getrokken worden door de uitbundige zijdewerken vol kleur die worden voorgesteld.

Voor meer informatie : www.habotai.be en info@habotai.be
www.facebook.com/habotai

Zijdar Natural Silk is sponsor van deze mooie tentoonstelling

Gegevens

Begin:
22 maart, 2014
Einde:
30 maart, 2014
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Habotai

Locatie

Vleeshuis
Lier, België + Google Maps