Leren = Doen!

Wat
Ons bevlogen ZIJDAR Natural Silk team deelt graag haar kennis en technieken. Bijvoorbeeld door middel van workshops & masterclasses. Ook gast-college’s, incompany trainingen en privé les horen bij ons tot de mogelijkheden.

Voor wie
Voor iedereen! We geven regelmatig basiscursussen (bijvoorbeeld zijdeschilderen), masterclasses of juist specifieke technieken (marmeren, shibori). Om nieuw te leren, of om je kennis bij te spijkeren.

Maar ook als je niets met textiel hebt is het reuzeleuk om te doen. Bijvoorbeeld met een vrijgezellen feest, kinder partijtje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid. Je bent van harte welkom met een groep, klein of groot, jong of oud, creatief of niet creatief, beginner of expert, man of vrouw. Wij zijn van de partij en hebben een gevarieerd aanbod. Er zit altijd wel iets passends voor je bij!

Wanneer
Ons workshop aanbod varieert meestal tussen een ochtend, dag of middag van maandag t/m vrijdag. Liever in de avond uren workshoppen of in het weekend? Bel of mail ons, dan gaan we kijken of er voldoende animo is, of we maken een maat programma.

Waar
Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk, tenzij anders en expliciet vermeld. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier.

Docenten
We hebben de expertise in huis. Daarnaast huren we regelmatig gastdocentes in met ieder een eigen expertise (vilten, aquarel, etc.).Inschrijven
Je kunt je online inschrijven via de online agenda. Bij iedere workshop staat een inschrijfformulier. Je kunt ons ook mailen op info@zijdar.nl of bellen op 0251 750 275 voor het actuele aanbod en om je in te schrijven voor onze workshops.Na ontvangst jouw inschrijving bevestigen wij de inschrijving per mail.

Betalen
Bij de bevestiging per mail ontvang je van ons een factuur welke je kunt voldoen met een overschrijving per bank. Zo is jouw deelname aan onze cursus gereserveerd en gegarandeerd. Tot een week van tevoren kun je telefonisch contact opnemen indien je wilt annuleren of verplaatsen.
Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om eventueel materialen te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant).

Speciaal voor studenten
Ben je student? Dan kun je meedoen met onze ZIJDAR workshops en masterclasses tegen een speciaal studententarief. Neem contact met ons op voor meer informatie -> 0251 750 275 of info@zijdar.nl

Wij hebben er zin in! Kom je ook?