Workshop Intuïtief zijdeschilderen

Workshop Energie & Intuïtief zijdeschilderen

Doe mee met onze creatieve workshop Intuïtief zijdeschilderen onder leiding van Paula van Diepen van Feng Shui Feelings. Hierin leer je hoe je meer rust krijgt in in je hoofd en zo leef je meer vanuit je hart. Deze organiseren wij – heel toepasselijk – op de internationale dag van Astrologie en Geluk op 20 maart bij Zijdar Natural Silk in Heemskerk.

Lezing over energie

Paula vertelt je op praktische wijze alles over energie, mediteren, manifesteren en contact maken met jezelf. Begrippen die misschien zweverig klinken maar je juist weer met beide benen op de grond zetten. De lezing wordt gevolgd door een workshop intuïtief schilderen op zijde.

Intuïtief zijdeschilderen

Je krijgt een mooi stuk zijde van 45 x 45 cm. Deze ga je beschilderen met zijdeverf. Laat je leiden door je intuïtie. Intuïtief schilderen kan als een proces gezien worden waarin je loskomt van je denken. Paula helpt je daarbij! Tijdens het schilderen geldt: ‘alles mag en niets moet’. Zo hoef je onder andere geen talentvolle schilder te zijn. De combinatie van kleuren en kwasten maakt het een vrij spel op de stof.

Je persoonlijke talisman

De verf op de zijden stof fixeer je door middel van strijken. Je kunt de stof daarna inlijsten en als paneel aan de wand hangen, je kunt er een dierbaar sieraad of herinnering in bewaren, in je haren knopen of iets anders mee doen wat jij leuk vindt. Je eigen talisman.

Praktische informatie workshop intuïtief zijdeschilderen

Datum: 20 maart 2020
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Prijs: € 39,-
Locatie: Zijdar Natural Silk, De Trompet 1936 in Heemskerk
Deelnemen: Klik hier

“Zachtheid, blijheid en flow ontstaan vanuit verbinding met jezelf en je leefomgeving”

 

 

Zijdar is dé zijde specialist van Nederland & België We hebben een uitgebreid assortiment zijde, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere textielmaterialen voor particulieren en zakelijke klanten. Daarnaast geven we ook workshops en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk of ga naar de website

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en daarbij lid van de AdviesRaad. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

Wat is lontwol en wat kun je ermee?

Geplaatst op: 17 augustus 2021

blog-mottengaatjes-stoppen