Externe partners / samenwerkingspartners

Naast onze eigen workshops en events hebben we ook een lijstje van samenwerkingspartners. Dit zijn bedrijven en ondernemers die wij goed kennen, die o.a. werken met onze materialen. En – voordeel – zij zitten door het hele land gespreid. Dus misschien is Heemskerk voor jou heel ver ; -) maar is iemand anders op deze lijst lekker dichtbij.

Luna Creations

kattenmand-luna
luna-creations

Naam bedrijf:  Luna Creations

Contact persoon: Chantal Lambeek

Email adres: lunacreations2014@gmail.com

Locatie of werkgebied:

Ik kan de workshops bij jou aan huis verzorgen, op het werk of kom naar één van mijn vaste workshop locaties in Noord-Holland (Heemskerk/Heerhugowaard) of in Friesland (Witmarsum/Grou)

Dus ook voor jou vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of personeelsfeest ben je bij mij aan het goede adres!

Website www.lunacreations.nl

Vertel, wat doe je. Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht? 

“Ik geef creatieve workshops in verschillende technieken, ik volg de creatieve trends van het moment en bedenk daar mijn eigen workshop op, je kan bij mij leren XXL armbreien met lontwol, Dotpainten op keramiek/hout, Foto’s maken op hout of kom een leuke kerstworkshop doen en timmer je eigen kerstboom en weef deze in!

Ik doe mijn best om het aanbod steeds weer te vernieuwen, hou mijn website dus in de gaten en schrijf je in als abonnee op de nieuwsbrief!”

B-Silk

Naam bedrijf: B-Silk

Contact persoon: Britt van Dam

Email adres: info@B-Silk.nl

Locatie of werkgebied: Amsterdam, Amstelveen, op locatie landelijk en online!

Website: www.B-Silk.nl

Vertel, wat doe je. Waarvoor kunnen mensen bij jou terecht?

B-Silk geeft (online) workshops in zijdeschilderen, verkoopt ‘B-Silk products’ en organiseert kinderactiviteiten met zijde. Daarnaast staat zij met enige regelmaat op (kunst)markten.

In onze gezellige online workshop leer je in iets meer dan een half uur de basis van het zijdeschilderen. Vooraf krijg je hiervoor een lespakket thuis gestuurd. Nadat je de basis hebt geleerd op een proeflapje, kan je zelf aan de slag om een mooi stukje zijde te beschilderen. Dit stukje zijde wordt verwerkt op een t-shirt. Zodoende houd je altijd een stukje toegepaste kunst over aan de workshop!
De online workshop van B-Silk is een laagdrempelige, eigentijdse manier om kennis te maken met het zijdeschilderen.
De passie te pakken, dan verwijzen wij jou graag door voor meer verdieping naar de Masterclass van Zijdar.
Onze workshop kan ook op locatie worden gegeven. De workshop duurt dan drie uur.

Zelf niet zo creatief, maar wel dol op zachte zijde… Op onze website verkopen wij diverse ‘B-Silk products’ met een modern tintje!

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van kinderactiviteiten met zijde. Binnenkort kan je hierover meer informatie vinden op onze website: www.b-silk.nl

Ook jou hopen wij enthousiast te maken over zijdeschilderen en te ontmoeten bij B-Silk!

Atelier Pretiosa

Atelier Pretiosa is de kunstzinnige werkplaats van Amanda Lang. Zij maakt werk in opdracht voor bedrijven en particulieren. Tevens maakt zij vrij werk en geeft zij lessen zijdeschilderen.

Werken

In het atelier ontstaan unieke werken. Verrassend is de fantasievolle combinatie van materialen, vormen en kleuren. De eigenzinnige sporen van deze rijke wereld kun je in schitterende juweeltjes zoals sieraden, kleding, sjaals, stropsassen en nog veel meer werken vinden.

Elk werk wordt kunstvol en aandachtig met de hand gemaakt. Als je een stuk bezit of draagt, weet je zeker dat jij verwondering wekt, dat jij je met iets eenmaligs siert.

Een cadeautje voor jezelf

Als je werk dat in de atelierwinkel van Atelier Pretiosa aangeboden wordt bijzonder, mooi of bijzonder mooi vindt, kun je het (voor jezelf) kopen. Ook kun je bijzonder mooi werk naar jouw eigen wensen laten maken. Dan maak je zelf mee hoe jouw eenmalige werk groet. Elk werk heeft zijn eigen ontstaansgeschiedenis.

Een cadeau voor een ander

Als je een werk of een cadeaubon van Atelier Pretiosa als geschenk aan iemand heeft (hetzij privé, hetzij als relatiegeschenk), weet je dat je een uniek gebaar maakt. Door dit werk blijf je altijd met iemand verbonden.

Workshops en cursussen

Laat kleur op zijde vloeien!

Krachtige of fijne kleurschakeringen, zomaar een paar spontane spatten verf, wervelende lijnen, schitterende effecten en bijzondere accenten: waarop heb jij je zinnen gezet?

Op zijde komt elke druppel verf sprekend tot leven. Laat je verrassen door het eindeloze spel van overvloeien en afstoten op vlijende zijde, van teer weefsel tot stoere stof.

Voor wie?

Zeer vrolijk als activiteit bij privé feestjes voor mensen van 4 tot 100 jaar!
Ook geschikt als zakelijke activiteit tijdens een bedrijfsuitje of voor teamontwikkeling.

Waar?

De workshops en cursussen vinden plaats in Heerjansdam en op verzoek in de hele Benelux.

Voor meer informatie bezoek de website en winkel Atelierpretiosa.com,

Contact:
info@atelierpretiosa.com

+31-(0)6-12553319

Tot ziens!
Amanda Lang

Andela-Art

andela-art

Contact persoon: Sonja Andela

E-Mail : ​andela-art@hotmail.nl

Locatie/ Werk gebied: Basis Locatie IJmuiden, verder werkgebied door heel Nederland.

Website: Voor meer informatie kijk op ​www.sonja-andela.nl

Wat ik doe:

Ik ben beeldend kunstenaar en gecertificeerd kunstvakdocent, mijn werk wordt gecategoriseerd als grafisch abstract ambachtelijk werk, met als basis kroontjespen en inkt. Ik heb een systeem ontwikkeld ( Andela-Art ) hierbij wordt gebruik gemaakt van 5 vormen. De kracht van het Andela-Art systeem is de herhaling, vertraging de overgave aan de pen die het mooie van je eigen authenticiteit en schoonheid laat zien op papier of doek. Daarnaast bewerk ik ook zijde met het andela-art systeem, waarbij patronen op zijde, katoen of een ander natuurlijk materiaal wordt geschilderd of getekend. Soms uitvergroot en soms verfijnd.J e kunt bij mij terecht voor tekenbegeleiding in een groeps- of privé verband. Onder andere bij Zijdar, In eigen atelier in IJmuiden, binnenkort ook in Amersfoort bij de in het voorjaar te openen Katoendrukkerij, van kashmireheritage.

Anneke Gelderman

“Cursus zijdeschilderen in Den Haag. Elke dinsdag. Informatie via Anneke: 0622432719”
Anneke Gelderman Docent