Ken jij de ZIJDAR Society al? ZIJDAR Society is onze online schatkamer met video’s, instructies, cursussen, recepten en een online magazine.

In 2014 plaatste Sarah de eerste video op ons ZIJDAR Youtube kanaal. Het was een video over de eigenschappen en toepassingen van zijdeverf en textielverf. De afgelopen jaren volgden er vele video’s. Op Sarah’s wishlist stond een compleet platform met allerlei workshops, kennis, informatie en leuke en mooie video’s om te zien over zijde.  Tijdens de eerste lockdown door Corona in maart 2020 stond onze groothandel stil, onze winkel was dicht en we mochten geen workshops meer geven. In die periode zochten mensen juist naar leuke creatieve dingen om te doen en zij bestelden veel in onze webshop. De behoefte om thuis aan de slag te kunnen, was groter dan ooit. Maar tegelijkertijd leverde deze beperking ook vrijheid op; het werd nu mogelijk om een workshop volgen in de avond, op zondag, of zelfs midden in de nacht! Geen reistijd en gewoon in je eigen cocon aan de slag.

In de periode maart 2020 tot nu zijn er veel video’s en instructies opgenomen. Al dat materiaal is verzameld en bij elkaar gezet onder de noemer Zijdar Society. En er komt wekelijks nieuw aanbod bij, de ZIJDAR Society blijft groeien! Voor een tientje per maand kun je lid worden van Zijdar Society. Dan krijg je in één keer toegang tot alle content. Je kunt in de ZIJDAR Society ook chatten met andere leden voor vragen, inspiratie of gewoon gezellig.

Benieuwd naar het enorme aanbod in de ZIJDAR Society? Meld je aan door een mail te sturen naar info@zijdar.nl. Wij maken dan een login voor je aan.

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

werken-met-was