Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor in de zorg?

Wil je graag een leuke geschikte activiteit in de zorg? Dan ben je bij ZIJDAR aan het juiste adres. Wij hebben hele mooie pakketten samengesteld voor de zorg met als activiteit sjaals verven van zijde met bewoners! Zijde is heel licht materiaal, en het verven kost nauwelijks kracht. Daardoor is deze activiteit geschikt voor heel veel bewoners in de zorg. Ook als zij weinig kracht hebben, of slecht zien.

Het materiaal zijde is heerlijk zacht. Het is ook heel prettig om te dragen. Zijde houdt koel in de zomer en warm in de winter. En wil de bewoner de sjaal zelf niet houden? Dan is het ook een heel mooi cadeau voor de (schoon)dochter, buurvrouw of de kleindochter die boodschappen komt brengen.

Ervaring van deze activiteit

Helma – activiteitenbegeleidster Zorgbalans Zuiderhout Haarlem

“Of je nu links- of rechtshandig bent, bibbert of niet, het is een kwestie van de kwast op een nat doek en aan de slag. Met altijd een verrassend eindresultaat. Heel leuk voor onze bewoners om te doen”.

Recent hebben we ook een demonstratie en workshop gegeven samen met de begeleiders van het Hendrickszhuys in Amsterdam. Hier hebben we hele leuke foto’s van ontvangen en zij hebben ook op hun Intranet van Domus Magnus een leuke recensie voor ons gedeeld.

Voorbeeld demonstratie door Alisa van ZIJDAR in de zorg.

Verf op zijde is altijd magisch!

Door de lichte inspanning is deze activiteit voor heel veel bewoners geschikt.

Maak voor iedereen een persoonlijke sjaal.

Samen aan het werk zorgt voor rust en verbinding.

ZIJDAR geeft demonstraties aan activiteitenbegeleiders op locatie of bij ons in het atelier van ZIJDAR in Heemskerk.

Voorbeeld demonstratie door Alisa van ZIJDAR in de zorg.

 

Zorg pakketten bestellen

Wil je meer informatie over de pakketten of deze direct bestellen? Kijk dan hier. Heb je vragen of wil je liever telefonisch een bestelling plaatsen bij 1 van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op.

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

werken-met-was