Sinds juli 2020 | Vernieuwde openingstijden

Wees welkom!

Op afspraak:

Maandag van 10.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10 – 13.00 uur

Vrij inlopen zonder afspraak

Dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 17.00 uur
1e zaterdag van de maand 10.00 – 16.00 uur

Op afspraak

Dit betekent dat we van te voren samen telefonisch of per mail een dag en tijdstip inplannen. Hierbij geven we ook een tijdslimiet aan, in overleg. Dit kan 15 min, 30 min, 60 minuten of 120 minuten zijn. Weet je wat je wilt? Dan heb je aan 15 of 30 minuten genoeg. Wil je advies over onze producten, dan kunnen wij ons voorstellen dat je liever 60 minuten boekt. Ben je eerder klaar, dan is dat natuurlijk geen probleem. Het is wel belangrijk dat je binnen het gestelde tijdslimiet blijft. Dit i.v.m. de volgende afspraken die wij plannen.

Extra informatie

 • Wil je s.v.p. je handen desinfecteren bij binnenkomst?
 • Op het moment dat er meer dan 3 klanten in de winkel zijn, zullen wij je vragen om even te wachten;
 • In het atelier op de 1e verdieping. Koffie & water aanwezig. Self-Service, bij binnenkomst aan je rechterhand, bij de grote ramen.
  In het ZIJDE-Museum op de 2e verdieping. Hier kun je heerlijk – gratis – rondkijken. Aicro in de zomer aanwezig. We hebben ook een routeboek beschikbaar. Vraag hier gerust naar.
 • Trap lopen een probleem? Graag even aangeven, dan overleggen we samen.

Hartelijke groet, team ZIJDAR & Zijdewinkel

Leila, Alisa & Sarah

Voor jou als klant

 • Winkel zoveel mogelijk alleen
  Betaal zoveel mogelijk met pin/mobiel. Je kunt bij ons contactloos betalen. Voor het intoetsen van de pin hebben we per pin betaling een wattenstaafje beschikbaar.
  Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  Volg de aanwijzingen op van de medewerkers

Het blijft als stoffen winkel lastig om klanten te vragen niet aan de materialen te komen, of handschoentjes te dragen. Het voelen aan stoffen is haast onvermijdelijk. We hebben bij de entree desinfectie staan voor de handen. Onze winkel is bovendien niet heel groot.

We doen ons best om 1,5 meter afstand te bewaren maar 100% kunnen we dit niet garanderen. Voel je jezelf hier nog niet prettig bij. Dan is het verstandig om online bij ons te winkelen!

Bij vragen of advies, kun je ons bereiken maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur via 0251 750 275 of +31 (0)251726806. Of per mail. Wij helpen je graag, ook op meer dan 1.5 meter afstand ; -)

Het atelier is geopend!

Sinds 1 juni draait ons workshop programma weer (YEAH!).

Belangrijk te weten:

 • Het aantal deelnemers van een groep is maximaal 6 personen.
  Per groep is er 1 docent aanwezig.
  In het pand zelf zijn daarnaast over het algemeen 1 of 2 medewerkers aanwezig.
  Het kan zijn dat er ook bezoek aanwezig is in de winkel tijdens de workshop. Na afloop van de workshop blokken wij 2 uur in de agenda, zodat workshop deelnemers in onderling overleg naar de winkel kunnen. Als er geen geplande afspraken zijn in de winkel, kan het ook zijn dat je tijdens de workshop alvast naar de winkel kunt gaan.
  Voor groepsarrangementen kun je contact opnemen met ons, dan overleggen wij de mogelijkheden.
  Heb jij jezelf aangemeld voor een workshop, en zie je het om wat voor reden dan ook niet zitten om deel te nemen? Dan hebben wij daar alle begrip voor. Het is dan mogelijk om jouw aanmelding in overleg naar een later tijdstip te verzetten.
  Uitnodigingen voor VIP workshops sinds 15 maart 2020 blijven geldig t/m 31-12-2020.

Voor alle andere praktische informatie verwijzen we naar de informatie over het winkelen hierboven. Dit zijn ook de uitgangspunten voor het atelier.