Maak je eigen DIY Kerstboom met lontwol

Onze populaire kerstboom met lontwol, dit is zo’n tof en leuk om te doen! Wat is er lekkerder dan op een gure dag lekker binnen te zitten met een fijn Do It Yourself project? Niets toch?! 😉 Kopje warme choco of gluhwein erbij, heerlijk! Wij hebben een compleet DIY pakket voor je om voor deze december een geweldige kerstboom te maken!

Het houten frame is de basis die we gaan inweven met XXL lontwol. De boom is 85 cm hoog. De lontwol is de Ivory kleur, 100% merinowol en ongeverfd, dus puur natuur. De box is ook inclusief versiering, lampjes en de batterij.

Dit mooie, blanken houten frame voor de kerstboom is met de hand gemaakt door onze collega’s op het bedrijventerrein De Trompet. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verder zijn de frames gemaakt van gerecycled hout, waardoor het ook nog is duurzaam is. Dat voelt toch nog lekkerder?

Deze pakketten zijn ook populair om te bestellen om samen met collega’s te maken, of met een vriendinnenclub. Bestel allemaal je pakket – of mail ons even voor een leuke groepskorting – en ga samen aan de slag. De kerstsfeer is zo gemaakt!

 

Compleet DIY pakket, geen ervaring nodig

Als je dit DIY pakket bestelt ontvang je er een exclusieve stap voor stap video bij. Hierin kun je precies zien hoe je zelf deze super leuke boom maakt. Je hebt dus geen ervaring nodig, iedereen kan dit! Sarah maakte er van de week twee met haar zoontjes van drie en vijf jaar, super leuk!

Heb jij een mooi plekje over voor deze boom en heb je zin in een fijne DIY? Bestel hem snel op Zijdewinkel.nl!

Heb je vragen over dit DIY pakket of een andere vraag, neem gerust contact met ons op!

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

werken-met-was