Opleiding zijdeschilderen

Laat jezelf groeien dit jaar op creatief vlak met onze opleiding zijdeschilderen! Ben jij enthousiast over het prachtige materiaal zijde en wil je hier veel meer over weten? Ben je daarnaast ook gemotiveerd om jouw gevoel, inspiratie en passie naar je werk toe vertalen in een eigen signatuur? Dan is de opleiding Master Zijde echt iets voor jou!

Een complete opleiding rondom zijde en zijdeschilderen

De opleiding wordt gegeven door Ria van Els – Dubelaar. Ria is mede-oprichtster van ZIJDAR en vooraanstaand docent op het gebied van Zijde. Ria beheerst een enorm scala aan technieken en heeft een veelzijdige knowhow van surface design. Zij geeft ook andere trainingen en workshops in het Zijdar Atelier en is een veelgevraagd docent voor masterclasses in binnen- en buitenland.

In deze opleiding staat je naast zijde ook jouw eigen persoonlijkheid centraal. Door de module heen worden zes heel verschillende zijden stoffen gevolgd. Iedere lesdag komen er verschillende technieken en materialen bij. Aan het einde van de module heb je vier reeksen van zes stoffen bewerkt.

Elke lesdag staat een ander beeldelement centraal. Dit zijn achtereenvolgens:

  • Lijn en lijnvoering
  • Vlak en vorm
  • Compositie en ruimte
  • Kleur en licht

Na afloop van Master Zijde module 1 volgt er een groepspresentatie met expositie bij Zijdar.

Voel je je geroepen, grijp deze kans dan! Er staat weer een Master Zijde gepland in het voorjaar van 2022. Kijk voor meer informatie en data op Zijdewinkel.nl!

Heb je vragen over deze master? Neem gerust contact op!

Kosten – All inclusief! En 10% korting!

Prijs is incl. samples, verven, zijdeschilder benodigdheden, overige materialen/gereedschappen, koffie/thee en lekkers en bij dag programma’s een luxe lunch! Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Opleiding zijdeschilderen | Ervaring / beoordeling

Raymond, deelnemer opleiding Najaar 2019

“Service gericht, persoonlijkaandacht en kennis van het product. De klant staat centraal, zo vaak gelezen in Marketingboeken. Bij de Zijdewinkel is dit heel gewoon. Je bent geen nummer, er is tijd en aandacht voor alle vragen die je niet kan plaatsen. De liefde voor het product Zijde is overal in de Zijdewinkel zichtbaar. Interesse in hoe je dit prachtige stof kan bewerken, zoek niet verder, je bent bij de juiste adres. Wil je een kijkje nemen of een voorproefje van de Zijdewinkel en je bent niet in de gelegenheid, probeer eens op YouTube, zoekopdracht: Zijdewinkel. Sit back and relax!”

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

werken-met-was