Wat is de Zijdar Society?

Voor een tientje per maand kun je lid worden van Zijdar Society. Dan krijg je in één keer toegang tot alle content: van video’s, instructies en cursussen tot recepten en een online magazine. Het is echt een schatkamer die iedere week groeit. Je kunt in de ZIJDAR Society ook chatten met andere leden voor vragen, inspiratie of gewoon gezellig.

Wat staat er online voor je klaar?

Ons aanbod groeit wekelijks! We hebben workshops rondom zijdeschilderen en textiel design, DIY doe het zelf met wol en vilt, video’s, recepten en kleurkaarten. Het is een ware schatkamer voor hobbyisten, studenten en professionals.

Mis je iets wat je graag wilt leren?

Ik kan je niets beloven 😉 maar laat het ons weten en we gaan graag aan de slag voor je. Mits het natuurlijk binnen onze materialen en expertise past. Een cursus boetseren zul je niet bij ons kunnen leren ;-).

10% korting voor leden van de ZIJDAR Society

Bij de workshops vind je video’s, patronen en materiaal tips. Als lid van de ZIJDAR Society kun je alle materialen op onze webwinkel en de speciale materialenpakketten bij de ZIJDAR Groothandel bestellen met 10% korting. 

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen