Je kunt ons atelier huren

Wil je een dag een atelier huren? Omdat je aan de slag moet voor een project. Of wilt werken aan een creatieve ingeving. Voor je studie of vergadering met collega’s? Het maakt ons niet uit wat jouw doel is, wij zijn erg blij met het fijne atelier in ons pand aan De Trompet in Heemskerk.  En het leuke is dat jullie daar ook van mee kunnen genieten. Tijdens een workshop, maar ook doordat we jullie de mogelijkheid geven deze fijne ruimte dus zelf te huren!

 

Fijne werkruimte
Ben jij op zoek naar een fijne ruimte om te werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons atelier is gesitueerd op de 1e etage. Ons atelier is heerlijk ruim, licht en luxe en voorzien van allerlei faciliteiten. Er staan zes grote, in hoogte verstelbare tafels. Afmeting 160 x 80 cm. Je kunt iedere tafel individueel instellen als zit of sta plek, precies op de door jou gekozen hoogte. En lekker groot werken. Ons atelier kijkt uit op een natuurrijke omgeving, op het water en op Park Assumburg.  Ondanks dat wij op een industrieterrein zitten, heb je dus een prachtig groen uitzicht! In het voorjaar en zomer zwemmen er ook zwanen in de sloot voor de deur. Hoe leuk is dat?! Verder hebben we een inspiratiewand met met talloze voorbeelden, dus je raakt ongetwijfeld altijd verwonderd over de talloze mogelijkheden met het prachtige materiaal zijde.

 

Atelier huren, wat zijn de kosten

  • Dagdeel van 3 uur (ochtend, middag, avond) € 25,- excl.BTW (€ 30,25 inclusief 21% BTW)
  • Hele dag (6 uur) € 50,- excl. BTW (€ 60,50 inclusief 21% BTW)
  • Optioneel: klaarzetten van de ruimte en opruimen & schoonmaken door ZIJDAR: € 20,- excl. BTW extra (€ 24,20 incl. 21% BTW)

Uitgangspunt is het atelier op de 1e etage. Het atelier is ca. 60m2. Bereikbaar via de trap. Af te sluiten met een deur.

 

Exclusief

  • Materialen. In te kopen tegen de voor jou geldende voorwaarden (zakelijk of particulier) dan wel zelf mee te nemen
  • Lunch bedrag per persoon indien van toepassing te bestellen of zelf te verzorgen (zie faciliteiten hieronder)
  • Koffie, thee, water a € 2,50 excl. BTW  (€ 2,70 per persoon inclusief 9% BTW)
  • Lunch is te bestellen – luxe belegde broodjes van de plaatselijke bakker voor € 10,- p.p. excl. BTW (€10,90 per persoon incl.9% BTW)

 

Inclusief

  • Gebruik gereedschappen en faciliteiten atelier

 

Zorg voor jezelf

De periode die achter ons ligt, de huidige situatie en de toekomst met COVID-19 vraagt veel van ons. Zorg daarom voor jezelf! Geniet van deze prachtige omgeving waar je je hoofd even leeg kunt maken. Schilderen op zijde, breien met wol, punchen of vilten. Het kan allemaal bij ons! We hebben biologische Puro koffie, cappuccino, thee & water faciliteiten voor je klaar staan, dus je ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Door de gratis WiFi hoef je niets te missen. En het allerleukste is dat je altijd met 10% korting kunt shoppen in onze winkel als je gebruik maak van het atelier.  Je kunt hier tijdens of na afloop dus direct materialen meenemen voor thuis met 10% korting. En wist je dat we ook ZIJDE-Museum hebben op de 2e verdieping met de zijderoute, rijk archief van Zijde & ZIJDAR en heel veel moois om te zien.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op.

 

 

 

 

ZIJDAR Natural Silk is dé zijde specialist van Nederland & België. We hebben een uitgebreid assortiment zijde, natuurlijke stoffen, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere creatieve textielmaterialen voor particulieren en consumenten en zakelijke klanten & studenten. Daarnaast geven we ook workshops & masterclasses en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Mail info@zijdar.nl, bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk.

Particulieren en consumenten > https://www.zijdewinkel.nl
Zakelijke klanten en studenten > https://www.zijdargroothandel.nl
Workshops > https://zijdar.nl/atelier-workshops
Showroom/winkel/groothandel > https://zijdar.nl/winkel-en-groothandel-bezoeken
Team > https://zijdar.nl/informatie/team-zijdespecialisten

Zijdar
Sarah Ruijter
Eigenaresse ZIJDAR Natural Silk, Zijdewinkel.nl, september18.nl

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van ZIJDAR Natural Silk (est. 1982) en Zijdewinkel.nl (est. 1992).
In 2018 richtte ik het succesvolle DIY bedrijf september18.nl op; de maandelijkse doe-het-zelf box aan huis rondom textiel met video tutorials voor volwassenen.
Vanuit ZIJDAR en Zijdewinkel.nl heb ik talloze bedrijven en mensen geholpen rondom zijde. Van douane tot Studio Drift met de Shylights voor het Rijksmuseum. Van bruid tot baby. Van theater tot NKI-AVL. Stoffen, verven, workshops. Zijde is mijn passie en die deel ik graag. Mijn concept op het gebied van woondekens XXL breien is al jaren een daverend succes. Ik ben lid van de Textielcommissie.nl en VKG. In 2019 opende ik mijn eigen ZIJDE-Museum in ons pand van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl. Hier delen we ook onze kennis rondom zijde.

Andere interessante artikelen

werken-met-was