zijde0s

Tweede generatie familiebedrijf

ZIJDAR Natural Silk is opgericht in 1982. ZIJDAR Natural Silk is onze groothandel voor zakelijke klanten, wederverkopers en (mode)studenten.

Onder ZIJDAR valt ook ons ZIJDAR atelier met workshops en masterclasses. En zijdewinkel.nl, onze (web)winkel voor particulieren/consumenten.

Van juli 2013 tot juli 2023 is Sarah Ruijter 10 jaar lang eigenaresse geweest van ZIJDAR & Zijdewinkel.nl en runde hiermee als 2e generatie het familie bedrijf.

In juli 2023 heeft zij het stokje overgedragen aan Bert en Sasja de Boer, eigenaren van Haak maar aan bij Sas.

En wat bijzonder fijn is, is dat collega Alisa Matsumoto, werkzaam sinds november 2017 bij ons, meeverhuisd! Met al haar kennis en expertise is zij een fantastische collega voor de winkel in Hoorn. Voor klanten een vertrouwd gezicht. En Alisa is dol op alle technieken, dus ook voor macramé en haken draait zij haar hand niet om. Zij kan weer volop inspiratie opdoen en delen.

Wij hebben alle expertise in huis op het gebied van zijde, stoffen en alles rondom textiel. Dus of je nu wilt gaan zijdeschilderen, een sjaal wilt gaan vilten, gaan XXL breien, zijden accessoires verwerken in sieraden, een mooi textielboek wilt lezen, of een zijden kleding stuk van onze collectie stoffen wilt maken. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Kennis en knowhow van alles rondom zijde

Onze producten zijn met zorg geselecteerd. Wij kennen alle producten van A tot Z en kunnen jou er alles over vertellen. Dit doen we online bij de productinformatie, we geven je recepten en instructies. We geven ook workshops, hebben inspiratie pagina’s over een woonplaid armbreien met chunky dikke lontwol, bruidsstoffen en wij schrijven blogs. Daarin zitten vaak ook leuke foto’s, youtube tutorials en video instructies.