zijde0s

Tweede generatie familiebedrijf

ZIJDAR Natural Silk is opgericht in 1982. ZIJDAR Natural Silk is onze groothandel voor zakelijke klanten, wederverkopers en (mode)studenten.

Onder ZIJDAR valt ook ons ZIJDAR atelier met workshops en masterclasses. En zijdewinkel.nl, onze (web)winkel voor particulieren/consumenten.

Sinds 2013 is Sarah Ruijter eigenaresse en runt hiermee als 2e generatie het familie bedrijf. Het voordeel hiervan is dat wij al 35 jaar expertise hebben op het gebied van zijde, stoffen en alles rondom textiel. Dus of je nu wilt gaan zijdeschilderen, een sjaal wilt gaan vilten, gaan XXL breien, zijden accessoires verwerken in sieraden, een mooi textielboek wilt lezen, of een zijden kleding stuk van onze collectie stoffen wilt maken. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Kennis en knowhow van alles rondom zijde

Onze producten zijn met zorg geselecteerd. Wij kennen alle producten van A tot Z en kunnen jou er alles over vertellen. Dit doen we online bij de productinformatie, we geven je recepten en instructies. We geven ook workshops, hebben inspiratie pagina’s over een woonplaid armbreien met chunky dikke lontwol, bruidsstoffen en wij schrijven blogs. Daarin zitten vaak ook leuke foto’s, youtube tutorials en video instructies.