Nieuw adres winkel en groothandel (20 juni 2023) 

Gouw 5 te Hoorn (tegenover de HEMA)

Parkeren? Gehele dag op het Pelmolenpad (4 min lopen) voor € 2,80 per dag. Gratis parkeren kun je in de ochtend tot 12 uur in de parkeergarage van Het park of het Jeudje.

Onze zijde winkel en groothandel voor zijde en meer

Van oudsher gebruikten we de naam showroom, maar dat gaf nog wel eens verwarring en daarom zeggen we winkel en groothandel voor zijde en nog veel meer. De meest gestelde vraag was “Kan ik hier ook iets kopen?”. En dat kan zeker. In onze winkel en zakelijke groothandel kun je alle creatieve materialen die je ziet, direct afrekenen (pin of contant) en mee naar huis nemen.

Denk bijvoorbeeld aan dunne transparante zijden stoffen, gekleurde zijdes, sjaals voor dames, pochets en stropdassen voor heren. Je vindt bij ons ook merino lontwol voor XXL breien, en wol voor vilten in onze winkel.

Hebben we niet genoeg voorraad? Dan krijg je de artikelen nagezonden per post of pakket, op onze kosten.

De winkel en groothandel is geopend met en zonder afspraak

Wees welkom om bijvoorbeeld zijde per meter te kopen, viltmaterialen te bekijken, advies te vragen voor een trouwjurk van zijde, of zijdeschilder spullen te kopen. Je bent van harte welkom!

De winkel is bijna dagelijks geopend; dinsdag, woensdag, vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op de donderdag van 10.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Op afspraak

Wij werken ook op afspraak. Dit is handig voor bijvoorbeeld bruiden, die vaak ook hun (schoon)moeder, zus, coupeuse enz. meenemen. Wij vinden het heel fijn om dan alle tijd, aandacht en ruimte te hebben en reserveren de tijd in de agenda van onze adviseur.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Waarom kom je naar onze winkel en zijde groothandel toe?

Wil je één antwoord of meerdere ; -) Omdat wij een hele leuke winkel zijn. We heel veel kennis hebben over zijde en verven, over wol en vilten en we advies voor je hebben. Bijvoorbeeld:

  • Welke zijde geschikt is voor een jurk
  • Welke zijde gebruikt kan worden om op te borduren
  • Hoe je een zijden stof of kleding stuk over verft
  • Welke wol geschikt is voor vilten
  • Hoe je zijde kunt wassen

En nog zo veel meer. Echt, we hebben al zoveel mensen mogen helpen met de meest uiteenlopende vragen. Ook de vraag “In welke zijde mag je begraven worden” vinden wij niet gek en krijgen wij maandelijks. We hebben zelfs een selectie mooie zijden stoffen voor lijkwades. Dus schroom niet, kom langs, en laat je betoveren door ons bedrijf.