Waar zitten wij?

De Trompet 1936
1967DB Heemskerk – Noord – Holland

+31 (0)251 – 750 276
info@zijdewinkel.nl

Handig als je aan komt rijden

Wij zitten sinds 2007 op Bedrijventerrein De Trompet 1. We zijn wel drie keer verhuisd. Eerst zaten we op #1860, toen op #1921 en nu op nummer #1936. Die 1936 is dus niet de postcode, maar echt het huisnummer. Met de auto neem je afslag Heemskerk vanaf de A9, bij de grote windmolen. Het bedrijven terrein ligt op ca. 3 minuten vanaf de snelweg! Er is een bedrijventerrein De Trompet 1 en een bedrijventerrein De Trompet 2. Nummer 2 ligt over het spoor heen richting Assdendelft.

zijdewinkel-locatie

Wanneer je van de A9 komt. Rij je automatisch over het viaduct en kom je uit bij een rotonde. Deze neem je driekwart naar links. Je neemt gelijk de eerste afslag links en ziet hier bedrijventerrein De Trompet 1. Ik zit niet de hele dag op dit muurtje 😉 maar je ziet wel gelijk waar je moet zijn. Achter mij zie je ook ons pand, gemarkeerd met geel. Dáár moet je dus naartoe. We kijken uit op het prachtige groene Park Assumburg.

Route vanaf de ingang van bedrijventerrein De Trompet 1

Hoe je het snelste bij mij komt, heb ik gewoon even praktisch laten zien op de fiets. Deze route kun je ook met de auto of lopend volgen.

  • Rij het terrein op
  • Ga de eerste straat rechtsaf
  • Ga direct weer rechtsaf
  • Je rijdt op een gebouw 1900 af
  • Je kunt niet anders dan naar links
  • We zitten na een tiental meter aan de rechterkant.
  • Te herkennen aan de bloembakken voor de deur en de vlaggen aan de muur

Te ver doorgereden, en zie je Tabijn Heemskerk wel? Voor Tabijn moet je naar rechts. We zitten tussen Tabijn en de entree in. En kijken uit op Park Assumburg. Kun je het toch niet vinden? Bel gerust even, dan lopen we naar buiten voor een wandelende route-begeleiding.

Parkeren

Gratis parkeren voor de deur! Geen blauwe kaart nodig. We hebben vier parkeerplaatsen met bordjes Zijdar / Zijdewinkel.nl waar je gebruik van mag maken. Zijn deze bezet? Zoek dan s.v.p. een plaats zonder bordje. Dit zijn algemene en vrije parkeerplaatsen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Onze begane grond waar de shop & showroom is, is in principe prima toegankelijk met rolstoel. Helaas is ons toilet en ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping minder goed toegankelijk, we hebben alleen een trap – met stevige leuning – naar boven.

Regio – reistijd indicatie met de auto:

Heemskerk, Beverwijk 0 tot 10 minuten : -)
Uitgeest, Castricum (ca. 10 minuten met de auto)
Krommenie, Assendelft (ca. 10 minuten met de auto)
Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek (ca. 10 minuten met de auto)
IJmuiden (ca. 15 minuten met de auto)
Alkmaar (ca. 20 minuten met de auto)
Haarlem (ca. 20 minuten met de auto)
Amsterdam (ca. 30 minuten met de auto)
Utrecht, Rotterdam, Den Haag (ca. 60 minuten met de auto)
Franeker (ca. 1 uur en 15 minuten met de auto)

Openbaar Vervoer

Het dichtst bijzijnde station is Heemskerk of Uitgeest. Vanaf Heemskerk gaan er geen bussen. Je kunt een OV fiets lenen (vooraf reserveren!) en ca. 20 minuten fietsen. Of lopend door park Assumburg, ca. 45 minuten. Vanaf Uitgeest gaan wel bussen, maar het dichtst bijzijnde busstation bij ons bedrijventerrein is ca. 20 minuten lopen (helaas). Goed om rekening mee te houden dus! Kom je een ZIJDAR Workshop volgen, dan kun je contact met ons opnemen voor de haal- en brengservice op basis van beschikbaarheid.

Je komt met het openbaar vervoer:

Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Reisplanner: www.9292ov.nl

Vanaf station Heemskerk www.9292ov.nl
Vanaf station Heemskerk gaan er geen bussen. Het advies is dan ook om via Station Uitgeest te reizen. Vanaf het station Heemskerk kun je wel fietsen in ca. 20 minuten (eventueel gebruik maken van een OV fiets) of lopen door het Assumerpark (ca. 45 minuten).

Vanaf station Uitgeest
Ga met de regiolijner 73 richting Schalkwijkcentrum naar Bushalte Baandert Heemskerk (ca. 6 minuten)
Loop vanaf Bushalte Baandert Heemskerk naar De Trompet 1936 Heemskerk (ca. 15 minuten)
Vanaf Busstation De Baandert Heemskerk (lijn 73 richting Uitgeest)
Loop vanaf Bushalte Baandert Heemskerk naar De Trompet 1936 Heemskerk (ca. 15 minuten)

route-zijdewinkel-trompet