In natuurwit, wit variaties, zwart en kleur

Al onze stoffen zijn verkrijgbaar in natuurwit, ongebleekt en onbewerkt. Natuurwit is een mooie wit tint, niet te vergelijken met blauw wit papier en geel wit gebleekt. Puur natuur, een betere omschrijving is er niet. Daarnaast kan de stof ook in een wit tint geverfd zijn, zoals porselein of ivoor. Ook kunnen stoffen in kleur of zwart geverfd worden. Dit gebeurt conform de strenge wet- en regelgeving in Europa. Meer informatie hierover lees je onderaan deze pagina. Advies nodig, ons team van experts staat voor je klaar en helpt je graag verder!

Uitgebreide informatie over onze stoffen vind je onderaan deze pagina

Zijde stoffen kennen tal van variaties, van glanzende pongee en crepe satin tot matte chiffon en georgette en stijve doupion en organza. Al onze zijden stoffen zijn geschikt voor zijdeschilderen bijvoorbeeld, maar geven allemaal een ander effect. Het verschil lees je onderaan deze pagina of bij de categorie/artikel zelf.

Zijdar is dé zijde specialist van Nederland & België We hebben een uitgebreid assortiment zijde, lontwol voor XXL breien, viltmaterialen, verven en andere textielmaterialen voor particulieren en zakelijke klanten. Daarnaast geven we ook workshops en kun je bij ons terecht voor advies. Heb je hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Bel 0031(0) 251 750 275 of kom langs in de showroom/winkel/groothandel in Heemskerk of ga naar de website